|  log ind  |  faq  |  a-z  |

LEFT_FJERN

Fjernundervisning

Fjernundervisning

Fjernundervisning er for dig, der fx ikke kan følge et skemalagt fag ved VUC eller hellere vil læse på egen hånd og i eget tempo på fleksibel vis. Du kan vælge et enkelt eller flere fag/fuldtidsstudium – afhængig af din tid og dine mål.

Se mere på Fjernundervisning.nu

Hvordan foregår det?

Når du efter optagelsen har betalt for undervisningen, modtager du en opstartsmail fra administrationen og så kan du gå i gang. Faglæreren udarbejder en studie- og arbejdsplan med afleveringsterminer, som du godkender og efterfølgende arbejder efter. Hver gang du har afleveret en opgave, modtager du skriftlig eller mundtlig respons på aftalte tidspunkter. Inden du tilmelder dig fjernundervisningen, skal du overveje, om denne tilrettelæggelse er den rette undervisningsform for dig. Undervisningen kræver, at du er god til at planlægge og strukturere din læsetid og dine opgaveafleveringer. Vi stiller e-læringsmidler (e-bøger, i-bøger og links til undervisningsmaterialer) til rådighed. 

It-forudsætninger

En forudsætning for at deltage i fjernundervisningen er, at du har adgang til internettet, og at du behersker it på brugerniveau. I fjernundervisningen har vi en IT-helpdesk, som kan hjælpe dig, hvis du har IT-tekniske problemer, der vedrører brugen af din computer i undervisningen.

Få hjælp hos IT Helpdesk'en her

Laboratorieøvelser

I naturvidenskabelige fag skal du deltage i fastlagte laboratorieøvelser, som finder sted forår og efterår – i Odense.